Aktualności O nas Obsługujemy Catering Menu Galeria Kontakt

Samochody na wesela


Menu Weselne

Wariant I | Wariant II | Wariant III | Wariant IV

Wariant I

Obiad Weselny

• Polewka królewska
• Bitka drobiowa w sosie kurkowym, ziemniaki, kluski półfrancuskie, zestaw surówek
• Lody płonące z bitą śmietaną i owocami

Przekąski

• Karkówka pieczona szpikowana czosnkiem
• Rolada drobiowa z warzywami
• Rolada z dwóch gatunków mięsa z orzechami i żółtym serem
• Pasztet wiejski pieczony
• Łosoś faszerowany ziołami
• Roladki z pstrąga
• Panga na sposób orientalny
• Jajka faszerowane w skorupkach
• Trójkąty z ciasta francuskiego z nadzieniem pieczarkowym
• Kapelusze z pieczarek panierowane
• Tarty koktajlowe
• Galaretka drobiowa
• Dorsz po grecku
• Śledź w papryce
• Śledź w oleju
• Śledź korzenny

Sałatki

• Sałatka grecka
• Sałatka z selera naciowego i kurczaka

Dania na ciepło

• Udko pieczone faszerowane
• Żeberka duszone w piwie
• Barszcz czerwony z pasztecikiem

Dodatki

• Sosy: szwedzki, kaparowy, czosnkowy
• Pieczywo, masło

Sugerowana cena 120 zł./osobę przy co najmniej 80 osobach. Sugerowana ilość przekąsek na osobę 6 porcji. Rodzaj i ilość poszczególnych pozycji może być przez Państwa dowolnie kształtowane.


Wariant II

Obiad Weselny

• Żurek staropolski w chlebie
• Szynka wieprzowa w sosie pieczeniowym, ziemniaki pieczone, kluski śląskie, warzywa blanszowane z masłem, zestaw surówek

Dania w podgrzewaczach dodatkowo do obiadu

• Łosoś po rycersku zapiekany z grzybami
• Bitka drobiowa w sosie pistacjowym
• Szwajcar

Przekąski

• Schab pieczony faszerowany borowikami
• Schab pieczony faszerowany śliwką kalifornijską
• Udka pieczone faszerowane grillowanymi warzywami
• Rolada z dwóch gatunków mięsa z zielonym pieprzem i papryczką chili
• Sandacz faszerowany na postumencie z ryżu - wyserwowany przez kucharza
• Pstrąg w galarecie
• Mintaj na sposób meksykański
• Kurczak pieczony faszerowany rekonstruowany
• Minicroisanty z ciasta francuskiego z nadzieniem mięsnym
• Pieczarki faszerowane
• Pomidory zapiekane z parmezanem
• Śledź po kartuzku
• Śledź po sarebsku
• Śledź korzenny

Sałatki

• Sałatka z rukoli, pomidorków koktajlowych z parmezanem
• Sałatka z kurczaka i ananasa
• Sałatka z brokuł z płatkami migdałowymi z sosem czosnkowym

Dania na ciepło

• Polewka Zagłoby
• Pieczeń wieprzowa w sosie chłopskim
• Bigos staropolski z białą kiełbasą
• Barszcz czerwony z diablotką

Dodatki

• Sosy: szwedzki, kaparowy, czosnkowy
• Pieczywo, masło

Sugerowana cena 135 zł./osobę przy co najmniej 80 osobach. Sugerowana ilość przekąsek na osobę 6 porcji. Rodzaj i ilość poszczególnych pozycji może być przez Państwa dowolnie kształtowane.


Wariant III

Obiad Weselny

• Polewka borowikowa z groszkiem ptysiowym
• Danie szefa w sosie z zielonego pieprzu, ziemniaki po chłopsku, kopytka ze szpinakiem, warzywa blanszowane z masłem, sałatka "ogrodnika"

Dania w podgrzewaczach dodatkowo do obiadu

• Roladka z pstrąga w ziołach
• Szynka wieprzowa na młodej kapuście
• Bitka drobiowa w sosie kurkowym

Przekąski

• Schab pieczony faszerowany kaparami
• Schab pieczony faszerowany papają i daktylami
• Udka pieczone faszerowane owocami kandyzowanymi
• Rolada z dwóch gatunków mięsa z orzechami nerkowca
• Pstrąg wędzony
• Sandacz faszerowany
• Łosoś na sposób śródziemnomorski
• Kurczak pieczony faszerowany rekonstruowany
• Bruschetta z roladą szpinakowo-paprykową
• Roladki bałkańskie
• Kotleciki w posypce sezamowej
• Śledziki MIX

• Szynka z pieca na płonąco wyserwowana przez kucharza

Sałatki

• Sałatka farmerska
• Sałatka z rukoli, pomidorków koktajlowych z parmezanem
• Sałatka z łososiem wędzonym
• Sałatka włoska

Dania na ciepło

• Beauef Stroganow w chlebie
• Zrazy słupskie
• Żeberka z warzywami po bawarsku
• Barszcz czerwony z rogalikiem francuskim

Dodatki

• Sosy: szwedzki, kaparowy, czosnkowy
• Pieczywo, masło

Sugerowana cena 155 zł./osobę przy co najmniej 80 osobach. Sugerowana ilość przekąsek na osobę 6 porcji. Rodzaj i ilość poszczególnych pozycji może być przez Państwa dowolnie kształtowane.


Wariant IV

Obiad Weselny

• Polewka szparagowa z białym mięsem
• Karkówka pieczona w sosie borowikowym, kopytka smażone, ziemniaki, zestaw surówek

• Tort z bitą śmietaną i owocami (motyw dwóch serc) z płonącymi racami

Dania w podgrzewaczach dodatkowo do obiadu

• Zrazy z dzika z boczkiem
• Roladki z drobiu w sosie kurkowym
• Łosoś po rycersku
• Devolaj z masłem i zielona pietruszką

Przekąski

• Polędwiczki wieprzowe w płaszczyku orzechowym
• Rolada z dzika z migdałami
• Schab pieczony faszerowany rydzami
• Schab pieczony faszerowany morelą i rodzynkami
• Białe mięso z polędwiczką wieprzową
• Rolada z dwóch gatunków mięsa z zielonym pieprzem
• Roladka z pstrąga
• Dorsz po cygańsku
• Łosoś faszerowany krewetkami
• Szaszłyki hawajskie
• Bruschetta z roladą szpinakowo-paprykową
• Roladki z cukinii grillowanej z szynką rzymską
• Kofty mięsne syryjskie
• Śledziki MIX

Sałatki

• Sałatka z liści świeżego szpinaku, pomidorków koktajlowych, prażony słonecznik, parmezan
• Sałatka grecka
• Sałatka z pstrągiem wędzonym
• Sałatka farmerska

Dania na ciepło

• Polewka orzechowa z tiftelami z białego mięsa
• Szynka na sposób gajowego wyserwowana przez kucharza w uniformie
• Zupa gulaszowa z trzech gatunków mięsa
• Flaki wołowe

Dodatkowo stół szwedzki w postaci stołu wiejskiego

• Kwasica, golonki pieczone, pierogi MIX okraszone słoninką, wędlina swojska, kaszanka z majerankiem i czosnkiem,, kulebiaki, kwas chlebowy, pieczywo dekoracyjne mieszane

Sugerowana cena 170 zł./osobę przy co najmniej 80 osobach. Sugerowana ilość przekąsek na osobę 6 porcji. Rodzaj i ilość poszczególnych pozycji może być przez Państwa dowolnie kształtowane.

aktualności | o nas | obsługujemy | catering | menu | galeria | kontakt